WIK Mosselfestijn 2020

Tisselt, september 2020 – In het jaar van ons honderdveertigjarig bestaan en waarin de “fanfarecultuur” door de Vlaamse overheid erkend werd als immaterieel erfgoed hadden wij gehoopt jullie voor de vierenveertigste keer te ontvangen in ons lokaal voor de welbekende mosselen en schep.

“Corona” heeft er ons echter toe genoodzaakt dit jaar te kiezen voor een in tijd beperkt afhaal mosselfestijn. Zo kan, weliswaar in de eigen “bubbel”, toch nog genoten worden van ons vertrouwd aanbod.

Woon je niet te ver uit de buurt dan kan je de mosselen of schep samen met de frieten warm komen afhalen. De mosselen worden gekookt en de frieten afgebakken terwijl je even wacht aan de afhaalbalie.
Je kan er ook voor kiezen om thuis de frieten af te bakken, de mosselen te koken en/of de schep op te warmen. De schep is vers bereid en mag je eventueel ook invriezen voor later !

De bestellingen zijn afgesloten, we danken onze sympathisanten en hopen hen dit weekend te kunnen verwennen met een lekkere portie mosselen of schep.

Na het plaatsen van de bestelling en de online betaling met bancontact ontvang je een bevestigingsmail. Onthou het nummer van de bestelling en kom op de gekozen dag en uur afhalen. Mocht het rond een bepaald tijdstip “te druk” zijn, dan zullen we contact opnemen om een ander uur af te spreken.

Al onze producten worden geleverd met de nodige sauzen en degelijk verpakt, zie ook de omschrijvingen in onze webshop.

Wat we wel vragen:

  • draag een mondmasker bij afhalen;
  • volg de aanwijzingen en richtlijnen om alles “coronaproof” te laten verlopen;
  • voorzie een/enkele plooibox(en) voor een veilig transport.